Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

divatosarchelix

2017.már.20.
Írta: Süle Gergő 1 komment

Lány/Fiú barátság

 

Lány-Fiú barátság? Létezik?

 

Első rész.

 

Most szeretném kellően kivesézni ezt a témát. És határozottsággal kijelenteni, hogy létezik fiú és lány közötti igaz, szexuális vágyaktól mentes baráti viszony. Az én életemben sikerült elérni, és azt "részemről" nem tönkretenni.

 

De kezdjük is el az elejétől:

Az emberiség történetében a nemileg elkülönített iskolák végül társadalmilag, politikailag, jogilag tönkre lettek téve. Sokak szájából halhattuk, láthattuk filmekben, hogy nem válik be, és (ahogy csak lehet, ahol csak lehet) meg kell szüntetni vagy háttérbe szorítani az efféle oktatási intézményeket. Bár a mai napig vannak ilyen intézmények szerencsére, sajnos nem sok! (Igen nehéz bekerülni, drágák)

Haszna azért sok volt. Azon kívül, hogy megpróbálták megőrizni a lányok érintetlenségét, (sikeresen) a galibákat, szexuális zaklatásokat, fiatalkori pettingeléseket is vissza tudták szorítani. Felkészítették a fiatalokat az egymás iránti vágyuk erősítésére, és szerencsére az ilyen intézményekben a homoszexuális, biszexuális, aszexuális, pánszexuális, heteroszexuális személyek is jól érezhették magukat.

Olyan közegben élhettek ahol könnyebben egymásra találhattak. Titkolózni bár sokszor itt is kellett de nem voltak komolyabb megaláztatások az osztályban, mert a közösség tagjai második családként tekintett egymásra, összetartóbb volt, és erősítette őket az egyneműség rendszere.

Az ilyen helyen biztosan eldönthette valaki melyik nemhez vonzódik és mi lesz vele a jövőben.

Megbarátkozhatott a gondolattal, mert nem kellett félnie a kétnemű kiközösítésektől.

Miféle baráti társaságot fog kialakítani és, vajon megtalálja e élete nagy, és igaz barátját, lelki társát egy lánynál vagy egy fiúnál? Ritkább esetben szerelmét.

guy.jpg

 

1: Szóval előnyös lenne visszahozni az egynemű iskolákat?

 

Határozottan kijelentem, hogy biztosan hasznos lenne, elvégre nézzük meg milyen most egy fiatal osztályteremben a fiúk-lányok magatartása! Borzalmas, rendetlen, túl liberális és szabályoktól mentes. Sokan ezért nem szeretnek iskolába menni, mert rossz a közeg és sok a bunkó, buta neveletlen gyermek.

 

Gyermekkorban a gyerekek vegyesen kezdenek el barátkozni egymással. Egy és „nem” egynemű iskolákon kívül utcán, boltban, sportpályán, szomszédos összejöveteleken, búcsúkban, tűzijáték rendezvényen, kiránduláson. A ismerkedés első 25-30 percében kiderül hová fog vezetni a kapcsolat. Sokszor alakulhat ki viszonzatlan szerelem. Vagy szimplán a másik fél (többségében fiú)

nem elég érett, hogy észrevegye a kislány gyerekromantikás jelzéseit.

Ilyenkor erős nehezen megtörhető barátság veheti kezdetét. Amely felnőtt korban is megmaradhat akár élethosszig, persze ha a lakhely megmarad, és egyik fél sem akarja mások befolyásolása alatt szétszakítani/megszüntetni.

 

Én nekem voltak nagyon hosszú barátságaim lányokkal, melyek nagyon lassan alakultak ki. Idősödve egyre nehezebben. Volt lány, aki nem teljesen nyilvánvaló módon, „olykor nyilvánvaló módon” flörtölésbe kezdett. Vagy jelezte valamiféleképpen, hogy többet is eltudna képzelni kettőnk között. De lassan tudtára adtam, érzékeltettem vele, hogy nekem nem tetszik. Nem azért mert csúnya volt, vagy baj volt vele,,,, hanem mert én nem akartam tönkretenni a baráti viszonyt. + nem találtam érdekesebb szintet a kapcsolatban amely részemről megdobná annyira, hogy több is legyen. Maradt tehát a barátság. Volt egy vicces eset, mikor egy lány barátom úgy próbált továbblépni a barátságon, hogy mikor közel kerültünk testileg egymáshoz (álltunk, ültünk játszottunk közel) akkor szándékosan a nemi szervemhez próbálta a kezét hozzáérinteni. Volt mikor telibe talált ;D A lányok sajnos nem tudják milyen érzés megmogyorózni valakit. Fú-fiú esetén egy románc kezdődhet agresszióval, bunyóval. Mert titkolt, rejtett érzéseiket valamiféle fiús módon felszínre szeretnék hozni. Ebben is volt részem de kevesebbszer. Vagy előfordulhat a fiús ajándék adományozás, rengeteg fiús közös program utáni romantika. Mely nem olyan mint egy fiú-lány esetében. "A támadó okkal cselekszik" ez lehet szexuális vágytól, túlfűtött egyén.

A faszkalap tehát nem mindig ártó/pusztító szándékkal támad. Vannak az érzelmes drámai fiú-fiú "túl a barátságon" kapcsolatok. "favorite" Ezek két fiúnál, azonos életszemlélet, hasonló ízlés és szokások miatt halad előre gyengéd formában. Ezt egy nő soha nem fogja tudni megérteni miért. röviden: A versengést felcseréli a tökéletes példamutatás, aggódás, békében-háborúban. Én úgy nevezem "Achilleus-Patroclus" viszony.

 

Nagyon fontos! Ha elcsattan az első csók akkor vége, nem örökre és nem öli meg a barátságot!

De a legjobb barátságot igen, és haldokló barátsággá, rosszabb esetekben köszönős néha-néha beszélgetős barátság/látóviszony lesz belőle.

ascd.jpg

 

2: Vajon a barátságnál fontosabb lehet a szenvedélyes kiforratlan szerelem?

 

A barátság igazabb, hosszabb időtöltés esetén érhető csak el, melyben fontos a bizalom és a közös programok rendszerezése. A szerelem vak, lehet hirtelen és átgondolatlan. Néha lehet nem is volt soha szerelem csak egy szimpla fellángolás. De ha a szerelem tiszta, kellőképpen átláthatóan kölcsönös akkor felülmúlhatja jelentőségben a barátságot. Egy kis időre persze!

 

A barátság a maga útján fontosabb, ha igazi és igaz. Egy igaz barát rettentően jó, fontos és meghosszabbítja életünket. Alakíthatja mindennapjaink hangulatát. Ha van egy barát aki önmagadért szeret és ismer az a világ egy észrevétlen kincse.

De ha az szerelemmé alakul (ami gyönyörű) akkor teljesen vége a barátságnak.

Ha a kapcsolat idővel szétmegy akkor sajnos a barátsággal együtt.

 

Tehát eddig.....

 

 

Hajszőkítés fiúknál

Szőke fiú Budapesten és Vidéken
Férfi Hajfestés

Eme blogban személyes élettapasztalatomat szeretném megosztani az ez iránt érdeklődő kedves olvasóval.
Milyen is egy teljesen kiszőkített hajú pasinak a mindennapja.

906529_583625705067395_337687940_o.jpg

Első Fázis: A haj befestése
Természetesen e nélkül nem igen lehetne miről beszélni, a haj befestése rengeteg koncentrációt, időt és türelmet követel. Ha valaki esetleg ezekkel nem rendelkezik, az inkább bízza magát egy fodrászra. S bár a fodrász ezeket átvállalja! - bizony 2x annyi összegért. Az első eredmények nem fognak kielégítőek lenni ezt elhihetitek. Persze mind átesünk azon a szakaszon a haj befestése után, amikor magunkat jól lecsesszük a tükör előtt. Miért nem magunk csináltuk otthon? - vagy ha magunk csináltuk akkor miért nem inkább fodrászhoz mentünk? Az első munka után persze csibe-bibe sárga hajat fogunk kapni. Bár ezt a tortúrát a gyengébbik nem már rettentően jól ismeri. De fiúként hajlamosak vagyunk elhitetni önmagunkat, hogy amibe belevágunk és amit befejezünk az 100%-ban jó lesz és merjen jó lenni, és többet ne keljen foglalkoznunk a dologgal.
De kell, nagyon! Mert a haj leszívatása után még igen sokszor kell rámennünk szőke hajfestékkel, hogy végül olyan szint kapjunk idővel ami nekünk is tetszik. A haj hossza döntő fontosságú.

portre1.jpg

Bár ami nekünk tetszik az korántsem biztos, hogy ugyan úgy másoknak is fog tetszeni.
Nem egyszer kaptam meg azt a beszólást az okoskodóktól, hogy bizony nem a legjobb lett az eredmény és még dolgozni kellene rajta. Ilyenkor ne hagyjuk, hogy elvegyék az önnön kialakított pozitív képünket, hiszen sokszor erre megy ki a játék. Irigység, rossz akarat, csúfolás, piszkálódás...
Az érdeklődők 75% a beszélgetés alatt egyszer elmondja, hogy bizony a fodrász milyen remekül megtudná csinálni a hajat, és igen butácskák vagyunk amiért saját kezünkbe vettük a dolgot.
Miközben egyre kevésbé van szükség a fodrászokra manapság, szinte minden kelléket meg lehet vásárolni amivel saját magunk is levághatjuk, befesthetjük, ápolhatjuk a hajunkat.
Én magam vágom, magam festem, magam formázom, magam ápolom a hajamat.
De ez most mellékes. Ha fiúként festésre szánjuk el magunkat akkor ha tényleg úgy érzi valaki hogy bűn rossz a színe sokadik próbálkozásra is! Akkor azért néha-néha elmehet egy fodrászhoz. Bár én nem igazán ajánlom. Hogy mivel és miként kell egy hajat otthon befesteni?! - arra most nem térek ki, nem akarok egyetlen egy terméket sem ingyenesen reklámozni vagy elárulni azt az összetevőt amely számomra bevált. Az interneten rengetek ehhez kapcsolódó információt el lehet olvasni és + lehet tanulni. Hogy miként élsz ezzel a hajjal az már sokkal érdekesebb!

2017-02-28_04h00_26.png

Második Fázis: Bátorság, és passzív elviselés
Aki odáig eljut, hogy már festi vagy festeti a haját az már számolt azzal is, mit is fognak szólni hozzá a nagyvilágban, a társadalomban, a családban, a baráti körben és a munkahelyen.
Ez egy rettentő nagy és bátor lépés férfiként, mert innentől kezdve előkerülnek az előítéletek ebben a kicsi országban. A sok tanulatlan vagy szimplán agyilag visszamaradott személy nehezen tud megbarátkozni azzal a gondolattal, hogy bizony a haj festés még nem 100%-ban jelen melegséget.
Ha egy nő festett szőke hajjal végigsétál egy utcában akkor a férfiak 95%-a pozitívan megbámulja mert a szemet a szőke rettentően vonzza. Különlegessé és érdekessé teszi az embert ha valaki szőke.
Így a született platinaszőkék nagyon szerencsések az életben ez el kell mondanom, ritka is amúgy.
De ha egy festett szőke fiú megy végig ugyan azon az utcán akkor bizony már a férfiak és a heteroszexuális nők 60%-a magában elkönyveli, hogy a srác bizonyára homoszexuális. Tévedés!
De mégis gyakran ez az igazság, vagy csak részben. Az ilyen nem teljesen heteroszexuális az biztos. Aki van olyan bátor és felvállalja belsőjét és külsejét ebben az elmaradott, depressziós, rohamosan gyorsan kirekesztő társadalomban az bizony napi szinten készüljön fel a boszorkány és varázsló üldöztetésekre. Nekem Andy Warhol adta a vágyat, és a bátorságot hogy viselni tudjam a mindennapokban. Veszélye az van bőven, olyan mint egy hálátlan kígyó, nem hoz szerencsét sajnos, de izgalmasabbá válik az életed tőle.

bild1970.JPG

Velem nem egyszer előfordult, hogy testileg is bántalmazni akartak, és volt olyan helyzet amikor meg akartak dobni, le akartak köpni, rám ordibáltak, fenyegetően jöttek felém, meglöktek, halálosan megfenyegettek.
Ilyen esetekben egy festett hajú fiú nem igazán tehet sok mindent. Vagy előcsalogatja önmagából az oroszlánt és szembe száll az őt gyalázókkal! Vagy úgy tesz mintha egy teljesen más dimenzióban mozogna és nem reagál az őt ért sérelmezésekre. Melyek közterületen igen gyakran előfordulnak fényes nappal is. Volt olyan esetem mikor szó szerint 5 utcán át követett egy szkinhed banda mert azt hitték éppen hazafelé tartok, és ők úgy gondolták meglesik hol is lakhat az a (szőke buzi) Az ilyeneknek igazán nehéz lenne megmagyarázni, hogy én bizony pánszexuálisként (néha ez - néha az) hogyan képzelem el a világot a nap végén, és mégis kikkel osztom meg ágyam melegét :) Bár meg lehet próbálni, de én ezt sem ajánlom, nem egy egészségtúra egyedül a pillanatban.
Persze ha már kitértem a támadóim fajtáira azt meg kell jegyeznem, hogy volt olyan eset mikor olyanoktól kaptam a sértéseket akiktől álmomban nem mertem volna elképzelni.
Az ember mindig úgy reméli egy bizonyos kor után már megadják neki azt az alapvető tiszteletet amit elvár. De a mai igen szemtelen és turbó sebességű világunkban ez sajnos már vágyálom.
A tőlem idősebbek sem adták meg nekem "a mű szőke fiúnak" azt amit feltételezett és elvárt. Volt, hogy vidéken egy kapáló mamika szolt oda a kis tacskó kutyuskájának, hogy nézd Pimpike ott egy buzika, majd én össze húzott szemekkel haladtam el a kerítése mellett a járdán mit sem szólván.
Lehet az anyókának ez még hiányzott a bakancslistájáról. Legalább a kutya lehet elszégyellte magát. Remélem egyszer mikor alszik ráül a szájára egy kicsit.

902403_704365686326729_4984712829206894833_o.jpg

Hogy hol jobb az élet szőkén? 2 éves szőkeségem alatt kimerem nyilatkozni, hogy az emberek mindenhol egyformák. Talán a Fővárosokban és a nekropoliszokban kevesebb napi szintű beszólást/fenyegetést kapsz a zsúfoltság és a kamerarendszerek miatt. De vidéken garantáltan leköpnek egyszer életedben.

Hogy ki mikorra, miként, meddig viseli el az állandó zaklatásokat és a próbálkozó megalázást?
Ez egyéntől függ, a gyenge lelkiismeretes csontkollekció fiúk is egy idő után képesek megedződni, és egy hosszabb idő eltelte után egyáltalán nem fognak tapasztalni semmi újat az egészben.
Persze rengeteg pozitívom is ért szőkén. Az emberek nyitottabbnak gondoltak, elvárják a hajszín miatt az egyediséget és a jóságot. Többen mosolyogtak rám, sok pasi felnézett rám, voltak akik megdicsértek milyen szexin nézek ki mennyire bátor vagyok és mennyire fiatalít, boldogít.
Amely 100%-ban igaz. A szőke haj fiúknál rettentő magabiztosságot képes adni. Karakteresebbé tesz és tartósan megbélyegez. Nem tesz hétköznapi robottá + ha kék szeme van valakinek hozzá akkor rettentő szépnek, egyedinek tűnik majd az illető.
Viszont elérkezik egy bizonyos lelki patthelyzet minden festett fiúnál, hogy bizony a valódi hajszín mégis igazabb, és nem kell annyit bajlódni vele. Nálam eljött ez a helyzet. Így most fél évre visszatekintve-összegezve kijelenthetem, hogy számomra akkor is megérte, sok szép és rossz emlék közül lesz min mosolyogni a ház előtti hintaszékben öregen. De a gesztenye barna hajam azzá tesz amilyen vagyok. Amilyen valójában vagyok és nem azzá amire kíváncsiságból, divatból vágyom.
Talán lehet, hogy jövőre újra beszőkítem, mert tényleg egyediséget ad. De most újra dúl a szerelem az igazi hajszínem iránt. És nem akarom megcsalni.

Előnyök


egyediséget ad
ritka látni fiúknál
nem zsíros a haj
könnyű fésülni
nem kell mindig mosni
jól passzol a fekete/fehér ruhákhoz
sápadt arcbőrt takarja
nagyon modern
könnyebb formázni vágásnál
nincs korpa
fiatalít
sok akciót ad ;)

Hátrányok

töredezik
kiszárad nyáron
nagyon nehezen növekszik a haj
öli a fejbőrt a hidrogén
ritkássá válik a haj
sokat hullik a haj
célponttá tesz sokszor
nehéz ápolni
sebes lehet a fejbőr
sokat kell festeni a kívánt szín miatt
sohasem látod tökéletesnek
hamar elronthatod
idő után unalmassá válik